петок, 22. ноември 2019. Вести денес: 10
home Вести

Две компании членки на ССК биле измамени од лажниот претставник на Гемак

Две компании членки на ССК биле измамени од лажниот претставник на Гемак

Од Сојузот на стопански комори инфотмираат дека две компании членки на ССК биле измамени од лажниот претставник на Гемак.

ССК уште пред месец и пол ги известила своите членки за измамникот за да не се излажат.

Оттаму велат дека станува збор за човек фактор, а не организиран криминал, а измамникот им е познат.