вторник, 4. август 2020. Вести денес: 103
home Вести

Дурловски убедливо ќе ја победи Шекеринска, велат резултатите на McLaughlin & Associates

Дурловски убедливо ќе ја победи Шекеринска, велат резултатите на McLaughlin & Associates

Американската агенција McLaughlin & Associates направи истражување на јавното мислење во Македонија. Според последните резултати, ВМРО-ДПМНЕ ќе оствари победа во 5 од 6-те изборни единици.

Во изборната единица 5, според анкетата Игор Дурловски ќе ја победи Радмила Шекеринска.

Коронавирус