четврток, 13. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Дурловски: Ние мора да го сочуваме и негуваме споменот на нашите сограѓани Евреи и нивниот влог во градењето на македонската историја

Дурловски: Ние мора да го сочуваме и негуваме споменот на нашите сограѓани Евреи и нивниот влог во градењето на македонската историја

Ние мора да го сочуваме и негуваме споменот на нашите сограѓани Евреи и нивниот влог во градењето на македонската историја.

Коронавирус