петок, 30. јули 2021. Вести денес: 108
home Вести

Дурловски: Нашето знаме е сонцето, а тоа е најстариот оган на кој се грееме

Дурловски: Нашето знаме е сонцето, а тоа е најстариот оган на кој се грееме

“Нашето знаме е сонцето, а тоа е најстариот оган на кој се грееме” П.М. Андреевски

#Требеништа
#ОбноватаДоаѓа
#ИсправиСеМакедонијо

Коронавирус