недела, 2. април 2023. Вести денес: 37
home Вести

Дурловски: Направија кариери на сметка на македонската традиција, сега за пет пари ја распродадоа

Дурловски: Направија кариери на сметка на македонската традиција, сега за пет пари ја распродадоа

Направија кариери на сметка на македонската традиција, сега за пет пари ја распродадоа. Пу, јаз’к.

Ова го напиша на Фејсбук оперскиот пејач Игор Дурловски, коментирајќи ја одлуката на етно-состави и пејачи да настапат на прославата што ја организира Владата.

Најнови вести