петок, 14. август 2020. Вести денес: 3
home Вести

Дурловски: На Ресен му се потребни сериозни и одговорни луѓе кои ќе понудат решенија за суштинските проблеми на народот

Дурловски: На Ресен му се потребни сериозни и одговорни луѓе кои ќе понудат решенија за суштинските проблеми на народот

На Ресен му се потребни сериозни и одговорни луѓе кои ќе понудат решенија за суштинските проблеми на народот.

Обновата доаѓа!
Исправи се Македонијо!

Коронавирус