четврток, 13. август 2020. Вести денес: 160
home Вести

Дурловски: 15 јули е референдум дали ќе не биде како држава или не

Дурловски: 15 јули е референдум дали ќе не биде како држава или не

На 15 не се работи за обични избори како што сме имале како што сме имале случај да гледаме пред 8,12,16 години, натпревар меѓу два концепти, различни ставови во смисла како ќе се води економијата, државата. На 15 , по мене, се работи за референдум дали ќе не биде како држава или не, истакна носители во ИЕ 5 од ВМРО-ДПМНЕ, Игор Дурловски.

Коронавирус