среда, 7. декември 2022. Вести денес: 0
home Вести

Др. Николов: Заев денес на телевизија повторно излажа дека 100 илјади е просечната плата на лекарите специјалисти

Др. Николов: Заев денес на телевизија повторно излажа дека 100 илјади е просечната плата на лекарите специјалисти

Зоран Заев денес на телевизија повторно излажа дека 100 илјади е просечната плата на лекарите специјалисти..!!???

Сакаше да каже: 100 илјади е просечна, ама за 2 месеци кумулативно…

Безнадежен случај…

Фејсбук статус на доктор Игор Николов

Зоран Заев денес на телевизија повторно излажа дека 100 илјади е просечната плата на лекарите специјалисти..!!???Сакаше да каже: 100 илјади е просечна, ама за 2 месеци кумулативно…Безнадежен случај…

Gepostet von Igorr Gila Nicoloff am Dienstag, 5. Mai 2020

Qatar 2022