четврток, 16. септември 2021. Вести денес: 126
home Вести

Дознајте на кои места во Македонија утре ќе има теренска вакцинација

Дознајте на кои места во Македонија утре ќе има теренска вакцинација

Теренската вакцинација за четврток 29.07.2021 ќе се одвива во следните населени места:

Тетово – Жеровјане, Г.Седларце, Радиовце, Теново, Стенче, Волковија, Гургурница

Гостивар – Србиново, Трново, Падалиште, Страјане

Берово – Владимирово

Струмица – Едрениково

Кочани – Мородвис

Кичево – Челопеци, Лисичани, Миокази, Речани, Орланци

Македонски Брод – Локвица, Девич

Велес –  Раштани, Бузалково

Скопје – Д.Количани, Г.Количани, Пагаруша

Министерството за здравство секојдневно ќе информира преку соопштенија за денот и местата за теренско вакцинирање за Ковид 19.

Коронавирус