четврток, 2. јули 2020. Вести денес: 236
home Вести

Дознајте колку заразени од коронавирус има во вашиот град

Дознајте колку заразени од коронавирус има во вашиот град

Последната дистрибуција по градови на заразени од коронавирус е:

Скопје – 733, активни 208, Куманово – 436, активни 35, Дебар – 51, активни 0, Штип-46, активни 11, Прилеп –210, активни 46,  Тетово – 177, активни 70, Струга – 76, активни 9, Велес – 127, активни 40, Битола –28, активни 7, Охрид –23, активни 8,  Кавадарци – 5, активни 0, Гостивар –22, активни 4, Гевгелија – 4, активни 0.

Струмица – 3, активни 1, Крива Паланка- 6, активни 0, Радовиш – 4, активни 0, Крушево – 3, активни 0, Кочани – 31, активни 0, Пробиштип – 2, активни 0, Кичево – 2, активни 0, Неготино -10, активни 3 (7 заболени лица од ПЕ Неготино се жители на Демир Капија) .

Демир Хисар – 1, активни 0, Македонски Брод – 2, активни 0, Пехчево- 3, активни 0, Делчево-1, активни 0, Валандово -1, активни 0, Виница – 3, активни 1, Кратово-2, активни 1, Берово-1, активни 0, Свети Николе-1, активни 1.

Парламентарни избори 2020