понеделник, 23. ноември 2020. Вести денес: 143
home Вести

Дополнети протоколите за заштита од коронавирус: Дознајте што е забрането, кои се мерките и препораките

Дополнети протоколите за заштита од коронавирус: Дознајте што е забрането, кои се мерките и препораките

Протоколите што ги опфаќаат мерките и препораките за заштита и превенција од КОВИД-19, согласно одлуките на Владата на Република Македонија, се дополнети и ажурирани со последните усвоени измени и дополнувања со кои се регулираат повеќе области.

Ажурираните протоколи кои произлегуваат од Планот за намалување и спречување на ширење на коронавирусот можат да се најдат на ОВОЈ ЛИНК

Коронавирус