понеделник, 27. јуни 2022. Вести денес: 144
home Вести

Донев: Изградивме едно од најдобрите фудбалски игралишта со вештачка трева согласно сите стандарди на УЕФА, за вие снегот на теренот да го чистите со багер!

Донев: Изградивме едно од најдобрите фудбалски игралишта со вештачка трева согласно сите стандарди на УЕФА, за вие снегот на теренот да го чистите со багер!

„Го изградивме едно од најдобрите фудбалски игралишта во регионот со вештачка трева согласно сите стандарди на УЕФА кое чинеше над 300.000 евра.
Вие со багер влеговте да го чистите снегот!
Срам да ви е! Ни знаење имате ни здрав разум!“

Фејсбук статус на Сашо Донев

Коронавирус