понеделник, 26. септември 2022. Вести денес: 97
home Вести

Донација од Германија: 16 нови возила за граничната полиција

Донација од Германија: 16 нови возила за граничната полиција

Одделот за гранични работи и миграција при МВР ќе добие 16 нови возила, донација од германското Сојузно министерство за внатрешни работи.

Донацијата на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска во Полициската страница Струга ќе му ја предаде заменик амбасадорот на Сојузна Република Германија Марко Акватичи.

Коронавирус