понеделник, 18. октомври 2021. Вести денес: 174
home Вести

Додека народот тоне во криза, сомнителна набавка: Училиште во Зајас плаќа 7 ипол милиони евра за дрва за греење!

Додека народот тоне во криза, сомнителна набавка: Училиште во Зајас плаќа 7 ипол милиони евра за дрва за греење!

Основното училиште „Фаик Коница“ во Зајас отвора јавна набавка за дрва за греење од мегаломанска сума.

 

 

Колку дрва се потребни за училиште во време на онлајн настава? Ова прашање, сумата за дрва и податоците од документацијата ја прават набавката сомнителна.

Локални избори 2021