вторник, 7. јули 2020. Вести денес: 3
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Се гледам со Вице, дадоа зелено светло да му се зaпaли колата, Трајче Заев даде црвен картон да не работи ништо

home Вести

Додека ја следеле мисата, 27 граѓани побарале лекарска помош

Додека ја следеле мисата, 27 граѓани побарале лекарска помош

Од граѓаните кои ја следеле мисата на Папата на скопскиот плоштад, 27-мина побарале лекарска помош.

За среќа не станува за сериозни случаи, туку за луѓе кои имале проблем со крвниот пртисок или истоштеност.

На овие граѓани им помогнале екипи на Брза Помош како и волонтери од Црвен крст.

Две екипи на Брза Помош го следеа и движењето на папата Франциск низ градот, а покрај него ќе бидат се додека не замине од скопскиот аеродром.

Парламентарни избори 2020