недела, 27. септември 2020. Вести денес: 20
home Вести

Дискотеката „Аватар“ си „гази“, а власта при очи слепа при уши глува (видео)

Дискотеката „Аватар“ си „гази“, а власта при очи слепа при уши глува (видео)

Дискотека (кафулето) Аватар Струмица над законите, не престанува со работа. Втор ден 04 септември нова забава и нови главоболки со корона. Затоа што Заеви и Радиша Бојовиќ Заев седи позади ова.Споделете

Коронавирус