среда, 12. август 2020. Вести денес: 105
home Вести

Димовски: Да се избориме и покажеме дека имаме право на своја национална определба

Димовски: Да се избориме и покажеме дека имаме право на своја национална определба

Луѓе, на овие избори треба да се избориме за една работа. Да покажеме дека имаме право на своја национална определба, онака како што дедовците ни ја пренеле. Да не ни ја наметнуваат со пазари, договори и разни комисии. Да покажеме дека идејата е жива, борбата е жива.

Повеќе ќе не почитуваат.

Овие се тие избори, после ќе е доцна, напиша Илија Димовски на Фејсбук.

Коронавирус