недела, 4. јуни 2023. Вести денес: 70
home Вести

Димова: Заташкувањето на сообраќајката во Бугарија ќе има последици по сите нас, а не само по несреќните лица што загинаа и нивните семејства

Димова: Заташкувањето на сообраќајката во Бугарија ќе има последици по сите нас, а не само по несреќните лица што загинаа и нивните семејства

Заташкувањето на сообраќајката во Бугарија ќе има последици по сите нас, а не само по несреќните лица што загинаа и нивните семејства. Визната либерализација виси на конец! Отворен Балкан може да напредува!, пишува разрешената директорка во Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, Лидија Димова.

Најнови вести