вторник, 11. август 2020. Вести денес: 64
home Вести

Димитров со ветување: Правда во Македонија мора да имаме

Димитров со ветување: Правда во Македонија мора да имаме

Истите посветеност и жар што ги вложив за искачување на големата планина во надворешната политика, сега ќе ги вложам за да има правда.

Јас лично ви ветувам дека тоа ќе биде следната голема битка. На патот каде што одиме одговорноста е суштина.

Дотука стигнавме, сега ли ќе креваме раце!?

Коронавирус