вторник, 4. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Димитров: Одиме напред!

Димитров: Одиме напред!

Со граѓаните од општина Сопиште, уживавме во освежувачкото ветре додека си поразговаравме за шансата пред нас. Кога ќе ги отвори очите опозицијата и ќе го крене погледот нагоре, над маглата, ќе види дека државата одамна се исправи, влезе во НАТО и се спрема за преговори со ЕУ. Немаме намера да се враќаме назад во ровот, доста ни беше. Одиме напред!

Коронавирус