сабота, 15. август 2020. Вести денес: 60
home Вести

Димитров: Маските не можат да го скријат жарот во очите, да бидеме горди на сѐ што досега постигнавме

Димитров: Маските не можат да го скријат жарот во очите, да бидеме горди на сѐ што досега постигнавме

Маските не можат да го скријат жарот во очите. Да бидеме горди на сѐ што досега постигнавме. На заедничкиот пат од режим до демократија, од изолација до интеграција. Ова е заслуга на секој граѓанин. Да не дозволиме да се вратиме назад!

Коронавирус