петок, 5. јуни 2020. Вести денес: 10
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Димитриеска Кочоска: Купувајте македонски производи, така спасувате работни места

Димитриеска Кочоска: Купувајте македонски производи, така спасувате работни места

Во период на економска криа која ќе продолжи да се продлабочува, сите ние можеме да помигнеме со нашето однесување. Ова е време кога мораме да го поддржиме македонското производство и домашното стопанство, порачува Гордана Димитриеска Кочоска.

Порачува дека како за здравјето, треба да се однесуваме одговорно и совесно и во економијата.

-Купувајте македонски производи. Со купувањето на македонски производи се насочуваме кон поддршка на домашното стопанство. Така спасувате и работни места, многу луѓе да си ја задржат својата егзистенција. Затоа што ја сакаме Македонија, купувајте македонски производи, порача таа.

Коронавирус