недела, 28. мај 2023. Вести денес: 65
home Вести

ДИК ќе одлучува по приговори за референдумот

ДИК ќе одлучува по приговори за референдумот

Државната изборна комисија попладнево на јавна седница ќе одлучува по приговори поднесени на постапката за гласање и постапката за сумирање и утврдување на резултатите од гласањето на референдумот.

Членовите на ДИК ќе ги разгледаат и записниците од дванаесеттата и тринаесеттата седница на Комисијата.