сабота, 31. јули 2021. Вести денес: 32
home Вести

Девојката што рецитираше хвалоспев за Заев е член и активист на СДСМ (ФОТО)

Девојката што рецитираше хвалоспев за Заев е член и активист на СДСМ (ФОТО)

По драматичниот говор на девојката во Куманово, величењата и глорификацијата на ликот и делото на премиерот и претседател на СДСМ, Зоран Заев, се испостави дека дотичната Сања Боризовска од Куманово е член и активист на СДСМ.

Како што наведува самата таа има функција на лидер на тимот за кампањи на СДСМ и оваа функција ја обавува од 2014-та година.

Коронавирус