петок, 15. јануари 2021. Вести денес: 120
home Вести

Детето има ретка болест, знае и ми рече: „Мамо, знам дека ти си храбра и ќе ми помогнеш”

Детето има ретка болест, знае и ми рече: „Мамо, знам дека ти си храбра и ќе ми помогнеш”

Синот на Наташа Анѓелеска боледува од ретката болест ХАЕ. Нејзиниот син Дејан за прв пат добил сериозен напад кога имал само пет години.
Таа ја раскажува својата приказна, својата борба за живот на нејзиниот Дејан. Морала да го продаде станот за да купи лек.

Целата сторија на досие.мк

Коронавирус