среда, 15. јули 2020. Вести денес: 74
home Вести

ДЕТАЛНО: Колку случаи на коронавирус има во секој град во Македонија

ДЕТАЛНО: Колку случаи на коронавирус има во секој град во Македонија

Вкупниот број на заболени лица во Македонија од коронавирус е 2.491 случај.

Како активни случаи се водат 741 лица. Најголем број заболени лица има во Скопје, Куманово, Тетово, Прилеп, Велес, Штип.