среда, 15. јули 2020. Вести денес: 75
home Вести

ДЕТАЛНО: Еве во кои скопски општини има најмногу заболени од коронавирус

ДЕТАЛНО: Еве во кои скопски општини има најмногу заболени од коронавирус

Скопје и Тетово се градовите во кои се регистирани најголем број на случаи на коронавирус во Македонија.

Скопскиот и тетовскиот во моментов се најзафатени региони со Ковид-19, односно региони во кои се регистрира широко-распространета трансмисија во заедницата.

Во продолжение погледнете по општини, колкав е бројот на лица заболени од коронавирус.