четврток, 23. март 2023. Вести денес: 150
home Вести

Вторник неработен за сите граѓани

Вторник неработен за сите граѓани

Денот на македонската револуционерна борба – 23 Октомври е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 23 Октомври е неработен согласно Законот за празниците на Република Македонија.

loading...

Најнови вести