вторник, 21. септември 2021. Вести денес: 154
home Вести

Демировски со докази за поткуп во Шутка: Овој пат Ромите нема да се продадат, се што вети Заев излажа

Демировски со докази за поткуп во Шутка: Овој пат Ромите нема да се продадат, се што вети Заев излажа

Ромите во РМ не вредат за брашно и пакети Ромите ќе си ги барат вработувањата според рамковен договор. РМ е држава на сите грагани, имаме и ние право, стопппп поткуп врз моите сиромашни Роми, вели Геге Демировски, ромски активист.

На 22-07-2021. Еве ги доказите поткуп на СДСМ во Шутка. Претседателот на СДСМ ШУТКА дели пакети со поткуп во пресрет на локалните избори. Овој пат Ромите нема да се продадат, се што вети Заев излажа. Ни ветуваше брда и долини, едно општество за сите, а Ромите не ги пуштаат ни на базен. Нема да ви помине!, додава Демировски.

Коронавирус