сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 73
home Вести

Делегација на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Гази Баба положи свежо цвеќе пред споменикот на Методија Андонов Ченто

Делегација на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Гази Баба положи свежо цвеќе пред споменикот на Методија Андонов Ченто

Делегација на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Гази Баба положи свежо цвеќе пред споменикот на Методија Андонов Ченто по повод 62 години од неговата смрт.

Делегацијата фотографиите ги споделија на Фејсбук страната на ВМРО-ДПМНЕ ОК Гази Баба.

Коронавирус