недела, 17. октомври 2021. Вести денес: 147
home Вести

Дебата за влијанието и ризикот од лажни вести

Дебата за влијанието и ризикот од лажни вести

„Лажните профили – лажните вести,  нивното влијание и ризикот од нив“, е тема на дебатата што ќе се одржи денеска на Правниот факултет при Универзитетот во Тетово.

Дебатата е во организација на Дебатниот клуб при Правниот факултет.

Коронавирус