вторник, 30. ноември 2021. Вести денес: 139
home Вести

Данев: СДСМ во континуитет „проектите“ ги осмислува од удобните кабинети и реализира без соработка со граѓаните

Данев: СДСМ во континуитет „проектите“ ги осмислува од удобните кабинети и реализира без соработка со граѓаните

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Драган Данев на својот Фејсбук профил објави статус каде пишува дека СДСМ во континуитет „проектите“ ги осмислува од удобните кабинети и реализира без соработка со граѓаните

СДСМ во континуитет “проектите” ги осмислува од удобните кабинети и реализира без соработка со граѓаните.
Аеродром требаше, но не доби:
1.Детски градинки (Мичурин, Ново Лисиче, Т.Чангов…)
2.Прокти за чист воздух
3.Реконструирани и модернизирани здраствени домови(Нас.Лисиче,Мајчин дом)
4.Училишна спорстка сала(Долно Лисиче)
5.ДУП-ови во интерес на граѓаните
……..
Неветениот “ПРОЕКТ” со кој наркозависниците терапијата ќе ја примаат во поликлиниката Ј.Сандански која е во непосредна близина на детски градинки и основни училишта исто така е осмислен без сеопфатна и сериозна анализа и без консултации со граѓаните.
П.С. Господа СОЦИЈАЛДЕМОКРАТИ власта се добива и губи на избори но се практикува во секојдневна,непосредна комуникација и искрен однос со своите сограѓани!
Со посветена работа работа,чесен и транспарентен однос кон граѓаните и најтешките проблеми се решливи!
ОДГОВОРНА ВЛАДА МОРА ДА ОБЕЗБЕДИ КВАЛИТЕТНИ ЗДРАСТВЕНИ УСЛУГИ ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ!

Коронавирус