петок, 4. декември 2020. Вести денес: 163
home Вести

Дали Заев се противи да нема амнестија за политичари, и политичари да не бидат амнестирани зошто сака уште една амнестија за неговите криминали?

Дали Заев се противи да нема амнестија за политичари, и политичари да не бидат амнестирани зошто сака уште една амнестија за неговите криминали?

Дали Заев се противи да нема амнестија за политичари, и политичари да не бидат амнестирани зошто сака уште една амнестија за неговите криминали???, прашува генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев и највува повеќе детали во прес-конференцијата во 12:30 часот.

Коронавирус