среда, 19. јануари 2022. Вести денес: 0
home Вести

„Дали на пратениците ќе им исплатат дупла дневница или ќе ги казнат и ќе им затворат тоа фирмата со пломба од трудов инспекторат?“

„Дали на пратениците ќе им исплатат дупла дневница или ќе ги казнат и ќе им затворат тоа фирмата со пломба од трудов инспекторат?“

Туку… во недела на пратениците ќе им исплатат дупла дневница или ќе ги казнат и ќе им затворат тоа фирмата со пломба од трудов инспекторат? М?, коментира на социјалната мрежа на Фејсбук Оливер Шамбевски.

Коронавирус