понеделник, 18. октомври 2021. Вести денес: 135
home Вести

„Дали Ден Дончев го прашал Кичеец колку се 60.000€ месечно во денарска противвредност“?

„Дали Ден Дончев го прашал Кичеец колку се 60.000€ месечно во денарска противвредност“?

На социјалната мрежа твитер за “Рекет2” се поставуваат интересни прашања, вели пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски.

Тој издвојува две од тие прашања:

1. Дали Ден Дончев го прашал Кичеец колку се 60.000€ месечно во денарска противвредност?

2. Дали кафето во Coffee O’Clock е со подобар шмек од она во кабинетот кај министерот Венко Филипче?

Локални избори 2021