вторник, 3. август 2021. Вести денес: 173
home Вести

Да помогнеме: За подобро утре на малиот јунак Тео

Да помогнеме: За подобро утре на малиот јунак Тео

Семејството на двеиполгодипниот Тео бара помош за малиот јунак да ја добие битката- да почне самостојно да голта, да се храни без сонда.

Коронавирус