четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 8
home Вести

ДА ПОМОГНЕМЕ: Малиот Доминик има само 9 месеци, а голем проблем со срцето

070 -143 -107 на Телеком и 143-463 на ВИП
ДА ПОМОГНЕМЕ: Малиот Доминик има само 9 месеци, а голем проблем со срцето

Деветмесечниот Доминик Ивановски има вродена срцева аномалија и му е потребна итна операција во Бугарија.

Истата чини 13.800 евра, сума која неговото семејство не може да си ја дозволи.

Неговото семејство бара помош од сите кои се во можност да ја покажат хуманоста и да донираат за зафатот кој му е неопходен.

Средствата можат да се уплатат на сметката за донации:

200003272522554 Стопанска банка АД Скопје

Исто така може да се донира и на телефонските броеви

070 -143 -107 на Телеком и на 143-463 на ВИП.

Коронавирус