четврток, 20. јануари 2022. Вести денес: 14
home Вести

ДА ПОМОГНЕМЕ: Малата Мила Димоска итно треба да оди на операција во Кина

ДА ПОМОГНЕМЕ: Малата Мила Димоска итно треба да оди на операција во Кина

Малата Мила Димоска има потреба од помош за лекување на оштетувањето (дистрофија) на мозокот.

-Драги хумани луѓе. на нашата ќерка и` е потребна трета операција во Кина, што е можно поскоро. Ве молам кој колку е во можност да ни помогне. Однапред Ви благодариме, апелираат родителите на Мила.

Малата Мила треба итно да се оперира во Кина, па сите хумани луѓе кои сакаат да помогнат, истото можат да го направат со вртење на телефоните: VIP 143123 и TELEKOM 070 143 143.

Сметка за донации:
Мила Димоска, ул. „Богомилска“ бр. 53, 6000 Охрид
Охридска Банка – АД Скопје – 530500021204351
матичен број: 2112016455202
IBAN CODE: МК07530280005506949
SWIFT: OHRIDMK22

Коронавирус