четврток, 28. октомври 2021. Вести денес: 33
home Вести

ДА ПОМОГНЕМЕ: Изгубено е дете во Дебар Маало, се вика Михаил и вози зелен велосипед

ДА ПОМОГНЕМЕ: Изгубено е дете во Дебар Маало, се вика Михаил и вози зелен велосипед

Изгубен е Михаил во Дебар Маало.

Вози мал зелен велосипед и облечен е во теѓет маичка и сиви тренерки.

Да помогнеме да се најде. Кој ќе го види, да се јави на 071352433 или на 072577007.

Локални избори 2021