сабота, 4. јули 2020. Вести денес: 128
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Се гледам со Вице, дадоа зелено светло да му се зaпaли колата, Трајче Заев даде црвен картон да не работи ништо

home Вести

Да му помогнеме на шестгодишниот Јане од Зрновци за лекување во Турција!

Да му помогнеме на шестгодишниот Јане од Зрновци за лекување во Турција!

Ангела Крстова апелира:

Да не оставиме Јане Николов од Зрновци да ја води битката сам со неговите најблиски!

Да помогнеме на Јане толку колку што можеме… споделете и донирајте за Јане кој има шест години. Тој знае дека е болен, но има многу надеж во него…

Јане треба да замине што поскоро во Турција на лекување. Да ни се врати жив и здрав. За Јане за неговото лекување со цел да му го продолжиме детството – помогнете!

Бидете хумани и донирајте за Јане. Да спасиме еден детски живот!

Наскоро броеви и за донирање преку мобилен телфеон. Во прилог ја споделуваме медицинската потврда и сметката за уплати на донации за Јане од Македонија и надор од Македонија!

Јане ќе победи битката, на нас останува да собереме што повеќе средства.

Во моментов поради компликации кај Јане, функцијата на бубрезите е откажана и мора да лежи врзан за кревет. Родителот Игор отвори девизна сметка на која ќе можат да уплаќаат и оние кои се надвор од државата.

Ве молам да се сплотиме и да помогнеме да спасиме еден млад живот.

Видеото во кое Јане ја искажува својата желба да оздравее погледајте го тука.

Денарската сметка за луѓе во Македонија е: 290500018338167, ТТК банка

Парламентарни избори 2020