вторник, 26. јануари 2021. Вести денес: 0
home Вести

Да донираме за Мила – Само едно пораче од 100 денари и ќе завршиме работа…

Да донираме за Мила – Само едно пораче од 100 денари и ќе завршиме работа…

Да помогнеме на малата Мила. Од потребните 25 000 долари собрани се дури 15 000 долари. Останува да ја покажеме нашата хуманост и да помогеме да се соберат уште 10 000 долари.

Коронавирус