сабота, 30. мај 2020. Вести денес: 90
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

ДА ДОНИРАМЕ: Младиот Дејан Наумовски има потреба од наша помош

ДА ДОНИРАМЕ: Младиот Дејан Наумовски има потреба од наша помош

На младиот Дејан Наумовски му треба наша помош.

Боледува од редок тумор за кој врвни доктори прв пат дознаваат.

Во моментов фалат 15.000 евра за успешно да заврши операцијата и да се почне со хемотерапија.

Семејството не е во можност да ја плати оваа сума, па испраќа молба до хуманите граѓани.

Коронавирус