петок, 7. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Да бидеме хумани: На Тоше Илиевски од Скопје му е потребна наша помош и донации

Да бидеме хумани: На Тоше Илиевски од Скопје му е потребна наша помош и донации

Почитувани, моето име е Тоше Илиевски, имам 30 години и боледувам од Non- Hodgkin’s lymphoma, или карцином на лимфни жлезди.

Подари високите финансиски трошоци и покрај многуте прегледи и лечења кои ги плаќам лично, би Ви би бил благодарен на сите хумани луѓе да дадете доброволен прилог за да можам да ги платам и останатите лечења, а имам и можност за лечење во странство.

Во прилог ви ја прикажувам мојата трансакциска сметка.

БРОЈ НА СМЕТКА:200003247541853

СТОПАНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ

ТОШЕ ИЛИЕВСКИ

Коронавирус