вторник, 18. јануари 2022. Вести денес: 65
home Вести

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ-на Тоше Илиевски му е потребна наша помош, завртете на Т-Мобиле 143-132 и на ВИП 143-469

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ-на Тоше Илиевски му е потребна наша помош, завртете на Т-Мобиле 143-132 и на ВИП 143-469

Младиот Тоше Илиевски се бори со тешка болест која бара лекување во странство.

Тој бара од сите кој колку може да му помогнат да замине на лекувањето со цел да го спаси својот живот. Тоше има 30 години и од боледува од Non- Hodgkin’s lymphoma, или карцином на лимфни жлезди.

Неговиот апел, погледнете го во продолжение:

Коронавирус