четврток, 26. јануари 2023. Вести денес: 183
home Вести

Да бидеме хумани: На Стефан итно му е потребна нашата помош

На Стефан му е потребна нашата помош- да бидеме хумани и да донираме колку можеме. Она што за нас е малку, за него ќе значи многу.
Да бидеме хумани: На Стефан итно му е потребна нашата помош

Стефан Атанасиев боледува од акутна лимфобластна леукемија и потребно е да се изврши трансплантација на коскена срж во Германија. Итно се потребни парични средства за лекување.

Семејството на Стефан однапред ви се заблагодарува на хуманоста.

Најнови вести