сабота, 10. јуни 2023. Вести денес: 17
home Вести

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Младата Ања води тешка битка за своето срце, потребна е наша помош!

Семејството на оваа девојка испрати апел за помош бидејќи не се во можност да ги подмират сите трошоци. 
ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Младата Ања води тешка битка за своето срце, потребна е наша помош!

Ања Минова е хоспитализирана пред неколку недели и по извршен зафат на срцето е префрлена на хемофилтрација во клиниката на Жан Митрев.

Со цел да ја вратиме минимум нормалната функција на срцето за да го спасиме животот на Ања, за сега ургентно се потребни 15.000€.

Семејството на оваа девојка испрати апел за помош бидејќи не се во можност да ги подмират сите трошоци.

Ајде да бидеме хумани, заедно сме посилни!

Хуманитарна сметка во Комерцијална Банка:
300081000002132

Број за донација од 100 денари на мрежата на Телеком:
143 131