недела, 2. октомври 2022. Вести денес: 0
home Вести

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Малиот Василиј има потреба од нас, потребна е само помош од 100 денари на 143-454 Телеком и 143-471 А1

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Малиот Василиј има потреба од нас, потребна е само помош од 100 денари на 143-454 Телеком и 143-471 А1

Малиот Василиј има потреба од сите хумани луѓе.

143 454 – Telekom
143 471 – A1

Со секој повик донирате 100 денари, не треба префикс 🙏🏻

За нашиот најголем јунак, нашиот син Василиј 💙🙏🏻👣

Имаме активен број за Телеком корисниците 143 454 , а за корисниците на А1 бројот е 143 471.

На самата слика кога ке ја отворите имате и жиро сметка за донирање и девизна сметка, како и линк за донирање на GoFundMe.

ВАСИЛИЈ ви благодари на сите за подршката 🤔🙏🏻🙏🏻

Коронавирус