вторник, 2. март 2021. Вести денес: 141
home Вести

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Да и помогнеме на Билјана- потребни се 8.500 евра

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Да и помогнеме на Билјана- потребни се 8.500 евра

Билјана Ристоска пати од дијабетис и тотална инконтиненција на урина што ја спречува нормално да живее. За подобрување на нејзината состојба потребно е преку оперативен зафат да се вгради артифициелен уринарен сфинктер. Билјана одлучила да се оперира во приватната здравствена установа Ремедика во Скопје. Сумата која е потребна се 8500 евра.

Да помогнеме!

Телефонски број за донации од мрежата на Телеком: 070 143-132

Телефонски број за донации од мрежата на ВИП: 143-133

Превземено од Фондација Телеком и ВИП.

Најнови вести

Коронавирус