среда, 14. април 2021. Вести денес: 40
home Вести

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Апел за помош за Ристе кој се бори веќе 3 години со тешка болест

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Апел за помош за Ристе кој се бори веќе 3 години со тешка болест

Ристо Гиовски е еден од најдобрите и најпознатите дресери во Република Македонија. Тој веќе 3 години се бори со тешка болест – Канцер.

За ова ова време има направено 33 хемотерапии. Лекувањето во Турција кое е започнато чини многу, тој не може самиот да ги собере потребните средства.

Да бидеме хумани и да помогнме заедно во оваа негова битка со тешката болест.

Сметки на кои може да донирате:
Ристо Гиовски
с-ка 300007081853830
комерцијална банка АД Скопје

Исто така може да се донира и ТУКА

Најнови вести

Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Дубровничката полиција заплени рекордна количина кокаин. Станува збор за околу 500 килограми кокаин што бил доставен во контејнер со банани. Огромната количини на кокаин е откриена од цариниците при редовни контроли на контејнери. Во последните месеци, пристаништето Плоче се претвори во порта за дилерите на дрога за увоз на кокаин поради слабата контрола. Од крајот на јануари, кога започна интензивната полициска акција до денес запланети се над 700 килограми кокаин.

Коронавирус