понеделник, 21. јуни 2021. Вести денес: 131
home Вести

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Апел за помош на малиот Бујамин Усиноски кој е со 90% инвалидитет – итно му е потребна инвалидска количка

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Апел за помош на малиот Бујамин Усиноски кој е со 90% инвалидитет – итно му е потребна инвалидска количка

Бујамин Усиноски од с.Десово (Прилепско) е дете со 90% инвалидитет и нему му е потребна инвалидска количка со команди која чини 2000евра.

На ова дете исто така му е потребна и финансиска помош, и секој кој што е во можност и сака да помогне може да уплати на следнава сметка: МК (07530280006086815) или да се јави на овој бр 076420151

Најнови вести

ЕУРО 2020

Македонија